Activiteiten met
eetbare planten, bloemen
en paddenstoelen
Workshop Eetbare wilde bessen

Zin om dit jaar eens een echt bijzonder kerstdiner op tafel te zetten? Benieuwd hoe een wilde-bessenlikeurtje smaakt? Dan is de workshop 'Eetbare wilde bessen' van De Natuurkok echt iets voor jou!

Pluk tijdens deze workshop zelf eetbare wilde bessen en maak je eigen bessensap, bessencompote of bessenlikeur

Tijdens deze workshop van De Natuurkok gaan we aan de slag met wilde en niet-alledaagse bessen. Ontdek waar je de bessen kunt plukken en in welke periode je erop uit moet voor de meest sappige vruchten. Na de theorie is het tijd voor het echte werk: De Natuurkok leert je om zelf sap te maken, bessen te konfijten en in te leggen. En je maakt je eigen wilde bessencompote en likeur. Na de workshop gaan de recepten en de zelfgemaakte bessenproducten natuurlijk mee naar huis.

Meld je nu aan voor deze (h)eerlijke beleving!

Informatie

Duur: 13:00 - 17:00 uur
Deelnemers 14 - 20 personen
Plaats: Omgeving Zeist
Kosten: €69,-
Workshops
05 november 2016
Workshop Eetbare wilde bessen