Activiteiten met
eetbare planten, bloemen
en paddenstoelen
Workshop Dutch Oven met eetbare planten

Tijdens deze workshop leer je onder deskundige begeleiding van De Natuurkok de fijne kneepjes van het werken met een speciale gietijzeren pan; de Dutch Oven gecombineerd met eetbare planten. Een ochtend vol lekkers en vuur met aansluitend een 3-gangen lunch.

Gerechten gemaakt met Dutch Oven

Onder het genot van een drankje bereiden we gedurende de hele ochtend een 3-gangen lunch voor meerdere personen met verschillende Dutch Ovens en andere gietijzeren pannen zoals skillets. 
Hierbij komen natuurlijk de meest gebruikte technieken uitgebreid aan bod en geven we je nuttige tips met betrekking tot het onderhoud en praktische accessoires. Na afloop krijg je de recepten van de 3-gangen lunch mee naar huis.

Heb je zelf een Dutch Oven? Neem die gerust mee. Dan krijg je direct feeling met je eigen materiaal.

Rollade met berkensapstroop en eetbare planten

Tijdens de workshop combineren we biologische ingredienten met eetbare planten, geheel afgestemd op het seizoen. Wat dacht je van mini calzone met ham, kaas en daslook of een procureur rollade met zevenblad, kraailook en een lak van berkensapstroop. 

Informatie

Duur: 9:30 - 13:00 uur
Deelnemers: 12 personen
Plaats: Omgeving Zeist
Kosten: €69,-
  incl 3-gangen lunch met thee, koffie en fris
Workshops
21 maart 2017
Workshop Dutch Oven met eetbare planten
26 maart 2017
Workshop Dutch Oven met eetbare planten
04 april 2017
Workshop Dutch Oven met eetbare planten
20 juni 2017
Workshop Dutch Oven met eetbare planten