Home
Workshops/ Jaaropleiding
Zakelijk / Groepen
Blog/ Recepten
Team
Jaaropleiding 'Eten uit de Natuur'
Proefdag Jaaropleiding
Workshop Eetbare planten
Workshop Dutch Oven met eetbare planten
Workshop Eetbare paddestoelen
Workshop Eetbaar Bos
Cadeaubon
Lunch in het Bos
Diner in het Bos
Wilde High Tea
Activiteiten met
eetbare planten, bloemen
en paddenstoelen
Recepten
Tips, Tricks & Facts
Alle seizoenen
Lente
Zomer
Herfst/ Winter
Blije bijen
Seringentoetje
Pompoen met wilde kruiden
Magnolia siroop
Duizendknoop cannelloni
Paardenbloemgelei
Koekjes met madeliefjes
Boomknoppen in de winter
1. Help, een Dutch Oven!
Brownie met eikeltjesmeel
Daslook rollade
Berkenbladsnaps
Kraailook scones
Zevenbladpesto met appel
Meidoornbloesem gelei
Wildpluk regels en tips
2. Dutch Oven gereed maken
Vlierbloesemtempura
Skillet pizza
Vlierbloesemsiroop
aziatische daslookknoppen
3. Koken met de Dutch Oven
Calzones met Kraailook
Walnotenwijn
Bloemetjesboter
Speenkruidsalade
Paardenbloemkappertjes
Stamppot wilde kruiden
Zevenbladpesto
Wilde planten quiche
Daslookkappertjes
Zevenblad-Couscoussalade
Drie kruiden quiche
Gevulde portobello's
Pasta met Sponszwam
Aziatische Zwavelzwam
ontwerp:
Hofcommunicatie
- code:
Dicode
Copyright 2019 -
disclaimer
-
E-mail