Home
Workshops/ Jaaropleiding
Zakelijk / Groepen
Filosofie
Jaaropleiding 'Eten uit de Natuur'
Proefdag Jaaropleiding
Workshop Eetbare planten
Workshop Dutch Oven met eetbare planten
Workshop Eetbare paddestoelen
Workshop Eetbaar Bos met diner
Cadeaubon
Lunch in het Bos
Diner in het Bos
Wilde High Tea
Activiteiten met
eetbare planten, bloemen
en paddenstoelen
Recepten
Tips, Tricks & Facts
Alle seizoenen
Lente
Zomer
Herfst/ Winter
Blije bijen
Seringentoetje
Magnolia siroop
Calzones met Kraailook
Duizendknoop cannelloni
Paardenbloemgelei
Gefermenteerde Daslook
Boomknoppen in de winter
1. Help, een Dutch Oven!
Brownie met eikeltjesmeel
Pompoen met wilde kruiden
Berkenbladsnaps
Kraailook scones
Meidoornbloesem gelei
Koekjes met madeliefjes
Wildpluk regels en tips
2. Dutch Oven gereed maken
Vlierbloesemtempura
Daslook rollade
Vlierbloesemsiroop
Zevenbladpesto met appel
3. Koken met de Dutch Oven
Skillet pizza
Walnotenwijn
aziatische daslookknoppen
Speenkruidsalade
Bloemetjesboter
Stamppot wilde kruiden
Paardenbloemkappertjes
Wilde planten quiche
Zevenbladpesto
Zevenblad-Couscoussalade
Daslookkappertjes
Drie kruiden quiche
Gevulde portobello's
Pasta met Sponszwam
Aziatische Zwavelzwam
ontwerp:
Hofcommunicatie
- code:
Dicode
Copyright 2019 -
disclaimer
-
E-mail