Home
Workshops/ Jaaropleiding
Zakelijk / Groepen
Blog/ Recepten
Team
Missie
Jaaropleiding 'Eten uit de Natuur'
Workshop Eetbare planten
Workshop Dutch Oven met eetbare planten
Workshop Eetbare paddestoelen
Workshop Eetbaar Bos
Jaaropleiding Living by Nature
Lunch in het Bos
Diner in het Bos
Wilde High Tea
Activiteiten met
eetbare planten, bloemen
en paddenstoelen
Recepten
Tips, Tricks & Facts
Alle seizoenen
Lente
Zomer
Herfst/ Winter
Blije bijen
Seringentoetje
Daslook rollade
Magnolia siroop
Duizendknoop cannelloni
Paardenbloemgelei
Zevenbladpesto met appel
Boomknoppen in de winter
1. Help, een Dutch Oven!
Brownie met eikeltjesmeel
Skillet pizza
Vlierbloesemsiroop
aziatische daslookknoppen
2. Dutch Oven gereed maken
Vlierbloesemtempura
Calzones met Kraailook
Walnotenwijn
Bloemetjesboter
3. Koken met de Dutch Oven
Speenkruidsalade
Paardenbloemkappertjes
Stamppot wilde kruiden
Zevenbladpesto
Wilde planten quiche
Daslookkappertjes
Zevenblad-Couscoussalade
Drie kruiden quiche
Gevulde portobello's
Pasta met Sponszwam
ontwerp:
Hofcommunicatie
- code:
Dicode
Copyright 2014 -
disclaimer
-
E-mail