Home
Workshops/ Jaaropleiding
Zakelijk / Groepen
Blog/ Recepten
Team
Jaaropleiding 'Eten uit de Natuur'
Proefdag Jaaropleiding
Workshop Eetbare planten
Workshop Dutch Oven met eetbare planten
Workshop Eetbare paddestoelen
Workshop Eetbaar Bos
Cadeaubon
Lunch in het Bos
Diner in het Bos
Wilde High Tea
Activiteiten met
eetbare planten, bloemen
en paddenstoelen
Recepten
Tips, Tricks & Facts
Ontbijt
Lunch
Diner
Dessert
Drankjes
Snack
Alle seizoenen
Lente
Zomer
Herfst/ Winter
Duizendknoop cannelloni
Magnolia siroop
Paardenbloemgelei
Pompoen met wilde kruiden
Seringentoetje
Koekjes met madeliefjes
Zevenbladpesto met appel
Daslook rollade
Berkenbladsnaps
Brownie met eikeltjesmeel
Kraailook scones
Meidoornbloesem gelei
Vlierbloesemsiroop
Vlierbloesemtempura
aziatische daslookknoppen
Skillet pizza
Walnotenwijn
Bloemetjesboter
Calzones met Kraailook
Speenkruidsalade
Paardenbloemkappertjes
Stamppot wilde kruiden
Zevenbladpesto
Wilde planten quiche
Daslookkappertjes
Zevenblad-Couscoussalade
Drie kruiden quiche
Gevulde portobello's
Pasta met Sponszwam
Aziatische Zwavelzwam
ontwerp:
Hofcommunicatie
- code:
Dicode
Copyright 2019 -
disclaimer
-
E-mail