Home
Workshops/ Jaaropleiding
Zakelijk / Groepen
Filosofie
Jaaropleiding 'Eten uit de Natuur'
Proefdag Jaaropleiding
Workshop Eetbare planten
Workshop Dutch Oven met eetbare planten
Workshop Eetbare paddestoelen
Workshop Eetbaar Bos met diner
Cadeaubon
Lunch in het Bos
Diner in het Bos
Wilde High Tea
Activiteiten met
eetbare planten, bloemen
en paddenstoelen
Recepten
Tips, Tricks & Facts
Ontbijt
Lunch
Diner
Dessert
Drankjes
Snack
Alle seizoenen
Lente
Zomer
Herfst/ Winter
Duizendknoop cannelloni
Magnolia siroop
Paardenbloemgelei
Calzones met Kraailook
Seringentoetje
Gefermenteerde Daslook
Pompoen met wilde kruiden
Berkenbladsnaps
Brownie met eikeltjesmeel
Kraailook scones
Meidoornbloesem gelei
Koekjes met madeliefjes
Zevenbladpesto met appel
Vlierbloesemsiroop
Vlierbloesemtempura
Daslook rollade
Walnotenwijn
aziatische daslookknoppen
Skillet pizza
Speenkruidsalade
Bloemetjesboter
Stamppot wilde kruiden
Paardenbloemkappertjes
Wilde planten quiche
Zevenbladpesto
Zevenblad-Couscoussalade
Daslookkappertjes
Drie kruiden quiche
Gevulde portobello's
Pasta met Sponszwam
Aziatische Zwavelzwam
ontwerp:
Hofcommunicatie
- code:
Dicode
Copyright 2019 -
disclaimer
-
E-mail