Activiteiten met
eetbare planten, bloemen
en paddenstoelen
Proefdag Jaaropleiding

In januari 2022 starten we weer met de Jaaropleiding 'Eten uit de natuur'. Het wordt een jaar vol met kennis en ervaring opdoen, lekkers bereiden, buitenlucht snuiven en veel lol.

Omdat we merkten dat er toch veel vragen zijn over hoe de jaaropleiding eruitziet, organiseren we een Proefochtend. Daar kun je kennismaken met ons team en hoe we lesgeven. Ook kun je de sfeer en enkele heerlijke wilde gerechten proeven. Om een goed beeld te geven organiseren we een wandeling en een workshop waarbij je aan kunt schuiven. 

De Proefdag is onder voorbehoud van de op dat moment geldende Corona-maatregelen. Mocht het niet door gaan, plannen we een andere datum.

Programma

De dag ziet er als volgt uit:

09:00 Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
09:30 Uitleg over de opleiding en vragen stellen
10:00   Kruidenwandeling 
11:00 Workshop vuur 
12:00 Lunch
13:00 Einde

 

Kosten

We vragen je een bijdrage in de kosten van 15,- Euro. Als we zeker weten dat de Proefdag door gaat, sturen we je een tikkie voor de betaling.

Locatie

Omgeving Zeist. De precieze locatie krijg je per e-mail te horen nadat je je hebt opgegeven.

Opgeven

In verband met het zeer beperkte aantal plaatsen willen we je vragen om alleen mee te doen als je ouder bent dan 18 jaar en serieuze interesse hebt om met de Jaaropleiding mee te doen. Partners, kinderen of vrienden kunnen nu helaas niet mee.

Ter info 

Het is goed om te weten dat op dit moment de weekendgroep van onze Jaaropleiding 2022 vol zit. Je kunt je nog wel opgeven voor de Proefdag en dan doorstromen naar de Weekgroep 2022 of naar één van beide groepen in 2023.

Filmpje...

Op You Tube staat alvast een filmpje met informatie over de Jaaropleiding.

Workshops
19 november 2021
Proefdag Jaaropleiding