Activiteiten met
eetbare planten, bloemen
en paddenstoelen
Workshop Eetbare planten

In deze workshop ontdek én proef je samen met De Natuurkok de betoverende wereld van eetbare wilde planten, met aansluitend een heerlijke lunch. 

Ontdek in deze workshop welke wilde planten en kruiden je kunt eten

Wilde planten eten, is dat mogelijk? Jazeker! Zelfs in het volle Nederland!

Proef het zelf en ga mee met onze plantenwandeling. Tijdens deze workshop ontdek je van alles over wilde planten en kruiden. Al proevend maak je kennis met eten uit de natuur. Wie had gedacht dat veel wilde planten en kruiden de voorouders van onze groenten van nu zijn?

Na afloop van de wandeling bereiden we de geplukte kruiden met biologische ingredienten boven vuur tot een heerlijke lunch. Zo ontdek je dat je wildgeplukte planten heerlijk kunt combineren met hedendaagse gerechten. Eet smakelijk!

Meld je nu aan voor deze (h)eerlijke beleving! 

Informatie

Duur: 9:00 - 13:00 uur
Deelnemers: 15 - 20 personen
Plaats: Omgeving Cothen
Kosten: €74,-
  incl lunch met thee, koffie, fris

Recencies

De Workshop Eetbare wilde planten was uitstekend. Met veel deskundigheid en humor neemt Danielle je mee op pad. Gevolgd door een werkelijk fantastische lunch vol verrassingen op je bord. Aanrader!

- Renke van R - 
 

Jaaropleiding 'Eten uit de Natuur'

Wil je dieper in de wereld van ‘Eten uit de Natuur’ duiken? Dat kan! Elk jaar organiseren we een Jaaropleiding waarbij we een jaar lang gedurende alle seizoenen in het Nederlandse landschap duiken. Leer het te lezen, te conserveren en te bereiden. Verschillende thema’s aan bod komen, zoals paddenstoelen, kruiden, wild, zeewier, vis en schaal- en schelpdieren. Bekijk hier de mogelijkheden.

Cadeaubon

Vind je dit een leuk cadeautje voor je partner, familielid of vriend? Informeer dan naar onze cadeaubon via info@natuurkok.nl.

Workshops
23 maart 2019
Workshop Eetbare planten
20 april 2019
Workshop Eetbare planten
11 mei 2019
Workshop Eetbare planten
01 juni 2019
Workshop Eetbare planten