Activiteiten met
eetbare planten, bloemen
en paddenstoelen
Diner in het Bos

Op zoek naar een bijzondere workshop met aansluitend een diner voor jou en je vrienden, collega’s of zakelijke relaties? Denk aan de Natuurkok! 'Diner in het bos' zegt genoeg! Dit uitje met De Natuurkok staat garant voor een flinke dosis frisse lucht, gezelligheid en lekker gezond eten. Je leert de Natuur en elkaar op een nieuwe manier kennen. Origineel en onderscheidend als bedrijfsuitje, personeelsuitje of relatie-evenement. 

Duurzaam en lekker uitje met De Natuurkok

Onder professionele begeleiding van De Natuurkok vertrekken jullie richting het bos om verschillende wilde planten te bekijken en te proeven. Jullie krijgen uitleg over eetbare planten, vruchten en medicinale kruiden. Na de wandeling wacht het kampvuur waarboven jullie het tweegangendiner bereiden. Terwijl het eten pruttelt boven het vuur, kletsen jullie gezellig over alles wat jullie beleefd hebben in het bos. Dit alles natuurlijk onder het genot van een goed glas wijn of fris. Met deze (h)eerlijke workshop hebben jullie gegarandeerd iets bijzonders om over na te praten op de werkvloer of thuis!

 

Unieke beleving op maat

Het tweegangendiner bestaat uit stoere seizoensgebonden gerechten en zitten boordevol met eetbare bloemen, wilde kruiden en wilde planten. Willen jullie de wilde ingrediënten combineren met vlees, vis of liever vegetarisch? Alles is mogelijk. Kortom een unieke beleving op maat. Ook leuk in de winter!

 

Informatie

Duur: 5 uur
Deelnemers: 10 - 40 personen
Plaats: Omgeving Zeist of op locatie
Kosten: op offertebasis

 

Recensie 

"Wij hebben genoten van onze Dineren in het Bos workshop! Op een prachtige locatie in het bos heeft Danielle ons in het kort wegwijs gemaakt in de wereld van eetbare planten. De hele avond was zeer ontspannen en we hebben héérlijk gegeten. Echt een aanrader!"

- Marilou Wobben, orthopedagoog bij ICU Instituut voor Consultatie bij leerproblemen Utrecht -

Zakelijk / groepen