Activiteiten met
eetbare planten, bloemen
en paddenstoelen
Lunch in het Bos

Op zoek naar een gezellig en gezond uitje met collega’s of vrienden? De Natuurkok biedt jullie een lekkere en leerzame workshop in de vorm van een wilde lunch in het bos.

Duurzaam en lekker uitje met De Natuurkok

Of je nu een bedrijfsfeest, een teamuitje of gewoon een leuke dag met de familie organiseert: deze workshop staat garant voor een flinke dosis frisse lucht, gezelligheid en lekker gezond eten.

Onder professionele begeleiding gaat de groep ‘s ochtends op pad om verschillende wilde planten te bekijken en te proeven. Daarna bereiden jullie samen een lunch boven het kampvuur. De ingrediënten? Natuurlijk biologisch en wild geplukt. Terwijl de lunch pruttelt boven het vuur, kletsen jullie samen over de belevenissen van de ochtend. Natuurlijk doen jullie dit onder het genot van een goed glas biologische wijn of fris.

Unieke beleving op maat

De tweegangenlunch bestaat uit stoere seizoensgebonden gerechten en zitten boordevol met eetbare bloemen, wilde kruiden en wilde planten. Willen jullie de wilde ingrediënten combineren met vlees, vis of liever vegetarisch? Alles is mogelijk. Kortom een unieke beleving op maat. Ook leuk in de winter! 

Informatie

Duur: 4 uur
Deelnemers: 10 - 40 personen
Plaats: Omgeving Zeist of op locatie
Kosten: op offerte basis

Recensie 

"Kadootje voor mijn vader, hobby kok en gek van natuur. Super begeleiding, top ochtend en lunch, mega aanrader!!! (Waren met 2 gezinnen en opa, leuk voor jong en oud!)
Dit wordt zeker vervolgd...."

- M. Visser -

 

"Op een zomerse zaterdag beleefden wij als huisartsenpraktijk onze teamdag op het indrukwekkende landgoed Rhijnestein. Omdat wij als team huisarstenpraktijk willen zijn vanuit een holistische visie, kon het niet anders dit te doen samen met de Natuurkok.nl; een met de natuur, echt buiten, kruiden en voeding zoeken in het bos om daar vervolgens een overheerlijke en uitgebreide (!) lunch van te maken. Ontvangst met een haardvuur, waarop de koffiepot al pruttelde, zelfgebakken taart met eetbare bloemen, etc, etc. En ook in de voorbereidingen vooraf dacht jullie mee en was niets te gek. In een woord: fantastisch! We hebben genoten en zijn onder de indruk van jullie missie, kennis en enthousiasme! Bedankt Rosette en Danielle!.."
- Annemarie Strengholt - doktersvannu.nl -

Zakelijk / groepen