Activiteiten met
eetbare planten, bloemen
en paddenstoelen
Wilde High Tea

Gezellig een middag genieten van deze stoere high tea? Lekker buiten aan de slag met wilde kruiden, bloemen, paddestoelen, vlees en vis! Zoet of hartig, we bereiden alles boven vuur. Met de workshop "Wilde High Tea" van De Natuurkok weten jullie zeker dat het een heerlijke en unieke beleving wordt!

Workshop 'Wilde kruiden, planten en eetbare bloemen' 

De Natuurkok start de workshop met een uitleg over wilde kruiden, planten en eetbare bloemen en hoe je ze klaar kunt maken. Natuurlijk mag iedereen alvast proeven. Na de uitleg gaan jullie aan de slag om een keur aan zoete en hartige hapjes boven vuur te bereiden.

Unieke beleving op maat

De hapjes zijn stoer, seizoensgebonden en zitten boordevol met eetbare bloemen, wilde kruiden en wilde planten. Willen jullie de wilde ingredienten combineren met vlees, vis of liever vegetarisch? Alles is mogelijk. Ook leuk is om voorafgaand aan de workshop te wandelen en in het veld te ontdekken wat er allemaal te eten is aan wilde kruiden, planten en eetbare bloemen. Kortom een unieke beleving op maat.

Informatie

Duur: 3 uur
Deelnemers: 10 - 16 personen
Plaats: Omgeving Zeist of op locatie
Kosten: op offerte basis


Recensie 

"Iedereen was dolenthousiast en heeft echt duidelijk aangegeven dat ze een super leuke avond hebben gehad. Ik vond het echt één van de leukste avonden tot nu toe, en we gaan al een tijdje mee. Het was nieuw, beetje spannend, lekker, gezellig, in de natuur, ontspannen in de “natuur”, relaxed (sorry voor de afwas ..), leerzaam, perfecte planning en wat ik ook fijn vond het werd niet zo heel laat. Super dus!
Ik kom graag een keertje terug."

- Mariëlle B uit Doorn - 

"Voor een vrijgezellenfeestje zochten we een inspirerende activiteit in de natuur. Dat is zeker gelukt! Iedereen raakte gelijk enthousiast tijdens de eetbare plantenwandeling die Danielle verzorgde. Wat een eye openers! Ik fiets nu met een andere blik langs bermranden.
En de high tea kookworkshop met de planten en bloemen die we zojuist geplukt hadden was ook een succes. Koken op open vuur, leren hoe een dutch oven werkt en daarna lekker smikkelen. Danielle en Rosette zorgen voor een relaxte sfeer, hebben veel kennis van de natuur en genieten enorm van hun werk. Het was een heerlijke middag, waarbij er ook genoeg tijd was om met alle vrienden en familie lekker te kletsen."

- E. v Eck -

Zakelijk / groepen